Ensimmäinen askel

Tänään metsässä kävellessäni mieleeni pulpahti ajatus ja halukkuus jakaa retkeily kokemuksiani muille! Sanat retkeily, vaeltaminen ja luonto voivat kuulostaa monesta vieraalta, mutta näistä sanoista minulle tulee mieleen elämäntapa. Blogin kirjoittaminen avaa huikean mahdollisuuden esitellä oman elämäni pieniä sekä suuria seikkailuja!



Luonnossa liikkuminen on aina ollut lähellä sydäntäni, josta saan varmasti kiittää vanhempiani sekä iso vanhempiani. Pienestä pitäen minut on otettu mukaan Norjaan joen varsille sekä tunturiin, ja nyt 17 vuotiaana teen edelleen samoja asioita mitä nuorempana. Pohjois-Norja on minulle kuin toinen kotini Keski-Suomen lisäksi, mutta siitä ehkä myöhemmin lisää! Seikkailujani värittää myös irlanninsetteri Leo, joka on kulkenut rinnallani 9 vuoden ajan.



Kesällä vietän aikaa kalalla, metsässä ja tunturissa, kun taas talvella laskettelen, hiihdän ja lumikenkäilen. Kamera on asia, joka matkaa aina mukanani, ja valokuvausta olen harrastanut jo 6vuotta. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja siitä syystä blogia täydentää myös suuret kuvat! Haluan toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi blogiini, ja paina ihmeessä tilaa nappia niin pysyt matkassa mukana!







Kommentit

Suositut tekstit